Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Arif Parmaksız ,  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret  Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Ticaret ve sanayi alanında etkin hizmetler yürüten işadamlarının, şehrin ekonomik düzeyinin geliştirilmesi anlamında önemli çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Seçen, tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi, Nevşehir’in en büyük sivil toplum teşkilatı konumundaki Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile her alanda işbirliğinin daha da etkin hale getirilmesi yönünde ortak çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ da, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e çalışmalarında başarılar diledi. Parmaksız, şehrin gelişimi anlamında Nevşehir Belediyesi ile i ilişkilerin her zamankinden daha da artırılması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.