Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkileyen korona virüs salgını sebebiyle tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de özellikle hastanelerde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Hastanelerde sağlık çalışanları canla başla çalışırken, Nurlular Gıda firması'ndan Nevşehir'de sağlık emekçilerine destek gecikmedi...

Nurlular Gıda firması, korona virüsle mücadelede görev alan ve Nevşehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına, bağışıklık sistemlerini güçlendirmek için kuruyemiş ve yanında çikolata dağıttı.

Bağışıklık sistemimizi güçlendirecek gıdaların başında yer alan ve vücudumuzun direnç kazanması için gerekli vitamin ve mineral içeriğine sahip kuru yemişler Nurlular Gıda firması tarafından kutulanarak Nevşehir Devlet Hastanesi Sağlık çalışanlarına götürüldü.

Sağlıkcılardan Özel Teşekkür...

Sağlıkçılar adına Adem Öztürk ise, Biz sağlık çalışanlarının zor zamanlarında gösterdiğiniz nezaket için Nurlular Gıda firması ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ekrem Nurlu beye teşekkür ederiz." dedi.

Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Metin Nurlu'da yaptığı açıklamasında; "Sağlıkçı kardeşlerimizin yüzünde az da olsa bir tebessüme vesile olabildiysek ne mutlu bize. İyi ki varsınız, hep var olun, milletimizin size ihtiyacı var. Allah sizlerden razı olsun." dedi.