Nevşehir'in Gülşehir İlçesi Gülşehir Karavezir İlkokulu öğrenci ve velilerin hazırladıkları paketler Nusaybin’de terörle mücadele kapsamında  görev yapan askerlere ulaştı.

Karavezir İlkokulu öğretmeni Tülin Yavuz’un girişimleri,okul müdürü Çetin Koçak’ın desteği ve veliler Tuğba Özkurt ile Raziye Güneş’in çabaları ile hazırlanan iç çamaşırı ve çoraptan oluşan paketler Nusaybin’e ulaşarak görev yapan askerlerimize dağıtımı gerçekleşti.

Emekli öğretmen Derviş Sönmez’in oğlu Oğuzhan Sönmez’in Nusaybin’de aldığı paketler sahiplerine ulaştırıldı.

Terör ile mücadele kapsamında görev yapan askerler Gülşehir’e ve özellikle de Karavezirliler’e teşekkürlerini ilettiler.

Paketlerin hazırlanmasında maddi destek’in bir kısmı da Çalışanlar Mahallesi’nden yurtdışında kalan Oruç Bozan’dan geldi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan okul müdürü Çetin Koçak; “Öğretmenimiz Tülin Yavuz askerlerimiz için paket hazırlayıp göndermek istediklerini bize bildirdiler.Bizlerde velilerimiz ile birlikte organizasyon yaparak bu işi gerçekleştirdik.Vatan evlatlarımıza bir nebze faydamız dokundu ise ne mutlu bizlere,bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi

Nevşehir FİB Haber  olarak bu duyarlı davranışta emeği geçen herkese bizlerde teşekkür ediyoruz...


Haber: İbrahim Uludağ
IMG-20160511-WA0001
IMG-20160511-WA0000