Sevdiklerinize orkide, gül, saksı çiçekleri, papatya gibi çeşitli çiçekler sipariş verebileceğiniz çok sayıda online çiçek mağazaları bulunmaktadır. Sitede yer alan çiçek gönder seçeneğiyle, göndermek istediğiniz kişi neredeyse adresini belirterek, çiçek siparişlerinde bulunabilirsiniz.
 
Orkide çiçeği ve güller, en çok ilgi gören çiçekçi siparişlerindendir. Sıradan buketlerin yanı sıra özel çiçek siparişlerinin de verildiği pek çiçekçi farklı tasarımlarıyla çiçek göndericilerinin beğenisini toplamayı başarmıştır. Akvaryumda orkide ve kırmızı güller, tek ve çift dal mor orkide, flüt vazoda orkide, seramikte orkide ve çiftli Phalaenopsis orkide, özel orkide çiçeği tasarımlarından bazılarıdır.
 
Bu çiçekleri sevdikleriniz için çiçek gönder seçeneğiyle sipariş verebilmeniz mümkündür. Uygun fiyata hem güzel hem de özel bir çiçek gönderimi yapmak isteyenler, internet sitesinde yer alan günün fırsatları indirimlerinden faydalanabilmektedir. Bu nedenle günümüzde pek çok kişi, internet üzerinden online olarak çiçek siparişi vermeyi tercih etmektedir.
 
Renkli çiçeklerden hoşlananlar veya özel saksılarda çiçek siparişi vermek isteyenler, aradıkları çiçeği ciceksatis.com internet sitesi üzerinden en kısa sürede bularak, özel çiçek siparişleri verebilmektedir.