Nevşehir İl Özel İdaresi yol ağında bulunan, Derinkuyu İlçesine bağlı  muhtelif  köy bağlantı yollarının iyileştirme ve yama çalışmalarına başlandı.
Öte yandan Sulusaray Kasabası ile Nevşehir-Gülşehir arası 3.3 km uzunluğunda olan yolun toprak işleri yol genişletme ve yol yapım çalışmaları başlatıldı.
İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli Çat Kasabası(Ağyazı Mevkii) Gülşehir yolu arasındaki stabilize yolda  ekiplerimizce yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Özel İdare teknik elemanları ile birlikte incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Çat Kasabası ile Nevşehir-Gülşehir Devlet Yolu (Ağyazı) arasında bulunan stabilize yolda yapılan çalışmalar incelendi. 3 km uzunluğunda olan stabilize yolun toprak işleri ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.
Yol yapımının amacı patates depolama alanlarında bulunan bölgelerin gerek istihdamını gerekse ulaşımını kolaylaştırması bekleniyor.
Bahse konu stabilize yolun toprak işleri ve yol genişletme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak daha sonra asfalt sezonu içerisinde asfalt kaplama çalışmalarına başlanılacak.