Nevşehir'de Bölgenin en büyük besi çiftliklerinden Özkaramanoğlu Besi Çiftliğinde kurban yoğunluğu mesaisi başladı

Özkaramanoğlu Besi Çiftliği sahibi Ertuğrul Karaman, besi çiftliği ve tesis hakkında şu açıklamalarda bulundu; "Toplam 100 dönüm arazi üzerine kurulu açık ve kapalı tesisimizde büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarımız mevcuttur. Nevşehir Acıgöl ilçesinde 30 yıldır faaliyetini sürdüren Özkaramanoğlu besi çiftliği 2020 yılı içerisinde son sistem teknolojisi ile kesimhanesini de faaliyete geçirerek hizmetine başladı. Tamamen hijyenik ortamda, son sistem profesyonel kesimhanemizde müşterilerimize hizmet vermekteyiz... Kurban sabahı misafirlerimize Çay kahve yemek ikramlarımız vardır." dedi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde faaliyet gösteren Özkaramanoğlu Besi Çiftliği yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışlarının yoğun bir şekilde sürdüğü ifade edildi.

KURBANLIK TÜM İŞLEMLER ÇİFTLİKTE GERÇEKLEŞİYOR

Kurbanlık satışları hakkında bilgiler veren Özkaramanoğlu Besi Çiftliği sahibi Ertuğrul Karaman, "Hayvanlarımız Tokat ilinden gelmekte burada kendi doğal besilerimiz ile beslenmektedir. Kurbanlık hayvanlarımızı sattıktan sonra tüm işlemlerini kendimiz yapıyoruz. Vatandaşın gözünün önünde hayvanlarını kesip, etlerini parçalılıyor buradan memnun bir şekilde uğurluyoruz" dedi.

EVDE ET DOĞRAMA DERDİNE SON

Müşterilerinin hiçbir şekilde ellerini kurban etine sürmediklerini belirten İşletme Sahibi Ertuğrul Karaman, "Müşterilerimiz sadece buraya geliyorlar ve bizler ikramlarımızı sunuyoruz.  Çaylarını içiyor kahvaltısını yapıyor sonrasında da ilk kurbanlık etlerini tadıyorlar. Aynı zamanda hayvanları gözlerinin önünde kesildikten sonra etlerini alıp gidiyorlar. Eve gittikleri zaman tekrar et doğrama, kemik kırma ile uğraşmıyorlar. Hayvanlarımız gayet güzel, tabiri caizse etleri lokum gibidir." diye konuştu.

HER ŞEYİ DÜŞÜNMÜŞLER

Özkaramanoğlu Besi çiftliği sahibi Ertuğrul Karaman, çiftliğin sadece kurban bayramı için değil yılın her günü kesim için hazır olduğunu bunun içinde her şeyi düşündüklerini söyledi. Karaman, “Sadece mezbaha olarak değil çiftliğimiz içerisinde mescitte bulunuyor. Kurbanlık alan vatandaşlarımız ikramımız var.  Tüm Nevşehir halkına en iyi kurbanlığı sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız kurbanlık alırken en doğru yeri seçmelerini istiyoruz” dedi.

FİYATLAR GEÇEN YILLA AYNI

Fiyatların geçen seneye oranla aynı seviyelerde olduğunu söyleyen Karaman, "Fiyatlar geçen yıla orana bir tık artmış olsada aynı diyebiliriz. Bizimle pazarlık edip hayvanını alan müşterimiz, bize artı olarak kesim ücreti gibi ücretler ödemiyorlar. Biz kendimiz kesiyoruz ve hazırlıyoruz. Müşterimizden bunun için hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tamamen otomatik sistemde deri soyma ve kesim aşaması 10 dakika içerisinde tamamlanıyor... 

Hem hijyenik şartlar hemde pandemi kurallarına uygun şekilde, Kurban edilecek hayvana acı ve eziyet çektirmeden, kıble yönünde tekbirler getirerek İslami ölçülere uygun şekilde kesilmektedir.

Kurbanlık Fiyatları; tosun canlı ağırlık kilosu 23 TL. düve ise 21 TL'den satılıyor.

Nevşehir'de Kurbanlıklar Özkaramanoğlu Besi Çiftliği’nden alınır...

Özkaramanoğlu besi çiftliği canlı hayvan alım satımı adaklık ve kurbanlık bulunur.

Özkaramanoğlu Besi Çiftliği Acıgöl Nevşehir

---Ertuğrul Karaman--- 

GSM: 0535 310 83 35

GSM: 0538 463 40 91

GSM: 0539 388 57 45

Tesisimizi görmeden, gelip bir çayımızı içmeden, bizlerle görüşmeden sakın "Kurbanlık" konusunda acele karar vermeyin...

Bir Aile işletmesi olan Özkaramanoğlu Besi Çiftliğimizde Kurbanlık satışlarımız başlamıştır. Her Bütçeye Uygun Hayvanlarımız Bulunmaktadır. Düve, tosun ve koyun çeşitlerimizle siz değerli müşterilerimizi tesislerimize beklemekteyiz. Hisse Bulunur Yazılır Ücretsiz Profesyonel Kesim Hanemizde Ücretsizdir Kalitenin Adresi Öz Karaman Oğlu Besi Çiftliği Bu Kurbanda da hizmetinizdeyiz

Hizmet bizden tercih sizden...