Yapılan projeler ve hizmetlerle ilgili FİB Haber Merkezimize bilgiler veren Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli; "Özkonak’ın daha yaşanabilir bir belde olması ve gelişmesi için yoğun bir mesai ile çalışmaya devam ediyoruz.Kasabamızın her geçen gün geliştiğini, büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Biz Özkonak’ta her zaman kişileri, olayları değil projelerimizi, hayallerimizi, hedeflerimizi konuşuyoruz. İşte bu yüzden her zaman kasabamızı değiştirecek projeleri hayata geçiyoruz. 

Sosyal belediyecilikte öncü olmaya devam edeceğiz


Başkan Yürekli, Daha yapacak çok işimiz var. Biliyoruz ki Özkonak için hiçbir şey hayal olarak kalmayacak. Kasabamızı hem sosyal, hem de ekonomik yönden geliştirecek projelerle yolumuza devam edeceğiz. 

Doğru zamanda, doğru yerde, doğru adımlar atarak sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmetin en kalitelisini, en hızlı şekilde vermeye devam edeceğiz. Belediyemiz öncülüğünde kasabamızda başlattığımız hizmet yarışımız da  yol, asfalt, park, kaldırım, ağaçlandırma çalışmaları, temizlik ve çevre düzenlemeleri ile Eğitim ve turizm alanında da köklü çalışmalarımız sürüyor; unutulmamalıdır ki belediyecilik bir gönül işidir. Biz bu işe gönül verdik. Kasabamızın nabzını duyarak, insan sevgisiyle sosyal projeler üreterek hizmete devam diyoruz.”  dedi.


Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, "Herşey Tertemiz Bir ÖZKONAK için!" Daha önce söz verdiğimiz gibi Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Durmak Yok Koşmaya Devam. Bizi izlemeye devam edin."

Gelin şimdi birlikte Gelişen , Değien ve Bübüyen Özkonak kasabasının bu Başarı serüvenini birlikte izleyelim...