Özkonaklılar,  İstanbul'da Son Yılların En Kalabalık Kahvaltılı Toplantısına Damgasını Vurdu.
27 Mart 2016 Pazar günü İstanbul Ataşehir de Gerçekleşen Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Kahvaltı Organizasyonuna Ak Parti İstanbul Milletvekili Sn. Osman Boyraz, NEVBİAD Başkanı ve İstanbul Başakşehir Kaymakamı Sn. Kazım TEKİN, Acıgöl Belediye Başkanı Sn. Ercan Ertaş, Özkonak Belediye Başkanı Sn.İlker Yürekli, İstanbul Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sn.Sadi ÖZATAN, Özkonak Gençlik Kolları Başkanı Sn. Fatih Erden , Dernek Yönetim Kurulu üyeleriyle Çok sayıda Özkonaklı gurbetçilerin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.

Bu tür organizelerde amacın gurbetteki hemşehrileri bir araya getirmek, üzüntü ve sevinci paylaşmak, dayanışma ruhunu artırmak olduğunu söyleyen Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ İse Bu Eşsiz Organizasyonun Gerçekleşmesinde Emeği Geçen Başta Özkonak Özkonder Derneğine, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Adnan ERİN 'e , Tüm katılımcılara ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

Başkan Yürekli, kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmasında İstanbul'da yaşayan onbinin üzerindeki Özkonaklı hemşehrilerinin doğduğu topraklara ikametgahlarını getirmelerini isteyerek, bu kasaba ancak sizlerle layık olduğu yere gelecektir. Kasabamız resmiyette 3.500 olarak gözüksede aslında yılın yarısından fazlasında İstanbul ve yurt dışındaki hemşehrileriyle ay ortalamasında 10 Binleri buluyor. Birlikte el birliği ile tek yumruk olup Özkonak gücünü göstermeleriyiz dedi.
Başkan Yürekli'nin bu konuşması proğrama katılan diğer Belediye Başkanları ve hemşehrilerinden büyük takdir topladı.
Görkemli buluşma, karşılıklı fikir alış verişi ve temennilerle son buldu.