Nevşehir İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine  Pakistan Sağlık Bakan Yardımcısı ve Yanında bulunan heyet; Kozaklı İlçe Kaymakamı Halil Dalak, Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Hastane Yöneticisi Vekili. Op. Dr. Erkut Bayram, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Metin Berk ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın ile beraber Kozaklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesini gezerek sunulan  sağlık hizmetleri, termal sular ve robotik yürüme cihazı hakkında Genel Sekreter Çömçe’den bilgi alarak  hastaneden ayrıldılar.
Pakistan Sağlık Bakan Yardımcısı hastaneden ayrılması esnasında Hastanede sunulan sağlık hizmetleri, termal su ve modern cihazlara hayranlıklarını dile getirerek kendileri açısından faydalı bir ziyaret olduğunu dile getirerek kendilerine misafirperver davranışlarından dolayı Hastane yönetimine ve ilçe Kaymakamına teşekkürlerini sundular.
Genel Sekreter Çömçe ziyaret sonrası açıklamasında ise “Dünyada her geçen gün Sağlık Turizmi hızla gelişmektedir, bizimde gelişen bu Sağlık Turizmine cevap verebilmemiz açısından Kozaklı ilçemizdeki Allah vergisi şifalı suları, sağlık tesisimize kazandırdığımız modern cihazlarla ve önümüzdeki günlerde açılacak ilave yataklarla  birleştirerek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirterek Sağlık Turizmine vurgu yaparak sözlerini tamamladı.