Kuzey Irak sınırında terör yuvalarına bomba yağdıran Mehmetçiğimiz, atılan merminin üzerine ‘Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ yazdı. İşte Nevşehir'i Gururlandıran o Mermi Kuzey Irak bölgesinden... 

Türkiye’nin gözü kulağı şu sıralar Kuzey Irak'da düzenlenen Pençe Harekatından. Aralarında Nevşehirli askerinde bulunduğu harekâtta Nevşehir’e Mehmetçiklerimiz selam gönderildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor. Terör yuvalarını tek tek vuran Mehmetçiğimiz şimdi de hainlere attıkları merminin üzerine ‘Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ yazdı.

Nevşehirli gururlandıran bu fotoğraf sosyal medya sitelerinde de paylaşım rekorları kırıyor. Daha Önceki operasyonlarda da Nevşehirli askerlerimiz mermi üzerine ‘şehidimizin kanı yerde kalmaz’ yazarak intikam mesajı vermişti. 

Türkiye topraklarına askerlerimizin sağ salim dönmeleri için her gün dua eden Nevşehirliler, ülkemizi tehdit eden bu hainlerin bütün yuvalarının başlarına yıkılmasını, her atılan mermiyi de birlik ve beraberliğimiz için atmalarını Mehmetçikten istiyor.  
 

Nevşehir Ülkü Ocakları'da Mehmetçiklere; "Kuzey ırak sınırından bizlere selam gönderen aziz mehmetçiğimiz, dualarımız sizinle Allah yar ve yardımcınız olsun.Pençe Harekatının Sonucu Hayırlı Olacak'' ifadesi ile mesaj gönderdiler.