Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'a Nevşehir esnafları adına teşekkür etti.

Madeni İsler Odası Ve Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı açıklamasında; "Birlik Ve Oda Başkanı Olarak, Esnaflarımız adına teşekkürlerimi iletirim. Koronavirus salgını nedenıyle hükümetimiz tarafından Esnaf ve Sanatkarımız için çıkarılan ve Esnaf Kefalet Kooperatifi tarafından kredilendirelecek olan 25.000 Tl krediyi; İlk defa kullanacak olan üyelerimizden kefil istenmekteydi.

Tarafımızca yapılan girişimler ile Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar'ın yogun çabaları sonucu ilk defa kredi kullanacak Esnaf Ve Sanatkarımızdan da hiçbir şekilde kefil istenmeyecektir. Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti İl Baskanımız Mustafa Rauf Yanar'a Esnaf Ve Sanatkarım adına müteşekkirlerimi bildirir bu zor zamandaki çalışmalarında asarılar dilerim. " ifadelerini kullandı.