İlk kez FİB Haber olarak başlattığımız daha sonra çığ gibi büyüyen Nevşehirli 11 yaşındaki yavrumuz Rabia için henüz uygun donör hâlâ bulunamadı; bağış kampanyası bugünde devam ediyor. Haydi vicdanın şehri Nevşehir siz de kök hücre bağışçısı olabilirsiniz...

Siz de kök hücre bağışçısı olabilirsiniz...

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi süren On bir yaşındaki Nevşehirli Rabia Eraslan’a, Aplastik Anemi tanısı konuldu. Hastanede tedaviye alınan minik Rabia, hayata tutunabilmek için ilik nakli bekliyor.  FİB Haber Merkezi olarak paylaştığımız haber sonrası çok sayıda Nevşehirli vatandaşımız Rabia'ya ilik nakli vermek için seferber oldu. Fakat hala hazırda aranan uygun donör bulunamadı! Sizleri Kızılay Nevşehir şubesine davet ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

Öte yandan Nevşehir Acıgöl İlçesinde yaşayan İlçe Vaizi Mevlüt Eraslan, kızı Rabia Eraslan için seferber olan kişi ve kurumlar için teşekkür mesajı yayımladı. Eraslan sosyal medya hesabından yaptığı mesajında şunları ifade etti;

TEŞEKKÜR

Kızım Rabia'ya uygun kök hücre bulunması için uzattğımız elimizi tutarak bize destek olan;

Diyanet İşleri Başkanımız Prof Dr. Sayın Ali ERBAŞ'a, Muhtereme eşleri Seher ERBAŞ hanımefendiye,

Nevşehir İl Müftümüz Sayın Ahmet Celalettin ALTUNKAYA'ya,

Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Sayın Ercan CİVELEK'e,

Acıgöl Kaymakamımız Sayın Doğukan KOYUNCU'ya,

Acıgöl Müftümüz Sayın Vedat TEKİN'e,

FİB Haber www.fibhaber.com'a,

Anadolu Ajansına,

Acıgöl Habere ve medya kuruluşlarına,

Değerli Acıgöl halkımıza,

Kıymetli Nevşehir'li hemşehrilerimize,

Ülkemizin diğer illerinden ve yurt dışından isimlerini sayamadığım merhamet yüklü kahramanlarımıza, tüm dostlarımıza, kök hücre ve kan bağışında bulunan kardeşlerimize, bulundukları illerde ilçelerde kök hücre bağışı kampanyaları başlatan kardeşlerimize, bizleri telefonla arayarak ve sosyal medyadan geçmiş olsun ve şifa dileklerini ileterek yükümüzü hafifleten dostlarımıza, bize dua eden kardeşlerimize, Gönül dostlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, sosyal medyadan sesimizi daha çok insana ulaştıran kardeşlerimize ailemiz adına teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, sizlere iki cihan saadeti ihsan eylesin, sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı bir ömür ihsan eylesin. Yüce Allah sizi korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail eylesin.

UYGUN KÖK HÜCRE DAHA BULUNAMADI.

Kök hücre bağışçısı sayısını artırmak için bundan sonrada desteklerinizi bekliyoruz inşaallah.

Kök hücre bağışı için Türkiye'nin her yerindeki KIZILAY MERKEZLERİNE gidip KÖK HÜCRE bağışçısı olabilirsiniz.

“KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI” için Vicdanın şehri Nevşehirli tüm halkımızı Kızılay Nevşehir Şubesine kan bağışına davet ediyoruz. Sizde birine umut ışığı olabilir, bir cana hayat verebilirsiniz. Kampanyaya katılarak duyarlılık gösterecek herkese FİB Haber Merkezi olarak teşekkür eder, bilginize sunarız.