Nevşehirin Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında Raziye ve Ali Rıza Güven çifti, Özkonak Aile Çay Bahçesinde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdiler.

Aydoğan ve Güven Ailelerinin biricik evlatları Raziye ve Ali Rıza Güven gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Özkonaklıların büyük ilgi gösterdiği düğününe; Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Avanos AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özkan, Belediye personelleri ile GÜVEN ve Malatya'dan gelen AYDOĞAN Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetlilerin katılımında düzelenen Muhteşem düğünde Raziye ve Ali Rıza Güven çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.
Davetlileri kapıda karşılayan Aydoğan ve Güven aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE VERİLDİ

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli kıydı.  Resmi evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Başkan Yürekli, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Düğünde Turgay Kozan ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı. Pasta ve takı törenin ardından düğünün ilerleyen saatlerinde günün kahramanları Ali Rıza ve Raziye Güven çifti ile Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında "Dürüstlük oyunu" oynadı.

İstanbul ve Malatya'dan gelen davetliler Düğün boyunca keyiflerince eğlenirken sahneyi hiç yalnız bırakmadılar. 

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan genç çiftin aile büyükleri, "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Raziye ve Ali Rıza çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğünü dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Raziye ile Ali Rıza’nın mürüvetini dostlarıyla paylaştı. 

FİB Haber Merkezi olarak Raziye ve Ali Rıza Güven çiftini kutluyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...!

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74

İbrahim Uysal-Fikret Çapacı