09 Temmuz 2020 perşembe günü, saat 14.00’da başlayacak olan webinar buluşması ile ilgili Romanya Fahri Konsolosu Mehmet Dinler tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Romanya’da faal ve ülkemizi her koşul ve platformda hakkıyla temsil eden Romanya Türk İş Adamları Derneği (TIAD) ile Romanya Nevşehir ve Kayseri Fahri Konsolosluğu işbirliğinde Romanya’yı, TİAD’ı ve Romanya’daki iş fırsatlarını tanıtmak üzere geçtiğimiz ilkbaharda Nevşehir ve Kayseri ziyaret planlarımız pandemi süreci ile ertelendi ama niyetimizi online platform ile devam ettiriyoruz. Fahri Konsolosluk olarak görevimizin iki ülke arasında işbirliğini ve doğru kişileri bir araya getirmek olduğuna inanıyorum.

09 Temmuz 2020 perşembe günü, saat 14.00’da, Türkiye Cumhuriyeti Bükreş Büyükelçisi Sn. Füsun Aramaz Hanım’ın ve Romanya Ankara Büyükelçisi Sn. Gabriel Sopanda’nın onurlandıracağı ve Nevşehir ilimizden kıymetli başkanlarımız GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız
, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın'ın da katılacağı Webinar’a tüm işinsanlarımız ve ilgililer davetlidir.

Katılım linki: https://zoom.us/j/98914208309