Nevşehir İl Müftülüğü “Sabah Namazı Gençlik Buluşması” programı kapsamında, 05 Şubat 2017 Pazar sabah namazında Kurşunlu Camii’nde gerçekleştirilen gençlik buluşması programına, Nevşehirliler akın ettiler. 

Pazar günü sabah ezanıyla başlayan programa Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaşve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah ezanından sonra başlayan programda din görevlilerin okuduğu kısa sureler ve aşırlardan sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk; “Sabahın bu seher vaktinde gençlerimiz ve siz cemaatimiz sıcak yatağınızı terk ederek, Allah’ın evi olan bu tarihi camiyi doldurdunuz. Allah’ın huzurunda sabah namazını kılıp, el açıp dua edeceksiniz. Rabbim dualarınızı kabul etsin” dedi ve akabinde de okunan Hatm-i Şerifin ve salâvatların duasını yaptı.

Sabah namazını ise Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat kıldırdı.

Namazın kılınması ve yapılan duaların ardından cami çıkışında, hayırseverlerin hazırladığı çorba, Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından ikram edildi.
Program sabah ikramlarının arkasından sona erdi.