Her genç erkeğin ve kadının hayalini süsleyen evlilik pek çok kutlama ile ölümsüzleştirilir. Çiftlerin birbirine söz vermesiyle başlayan aşk hikâyesi nişan merasimi ile resmiyete dökülür. Bu merasime eşlik edecek olan ve eşleri sembolik olarak birbirine bağlayan alyanslar ise oldukça özel ve kusursuz olmalıdır. Evlenen çiftlerin bir ömür boyu parmaklarında taşıyacakları alyanslar sıradan yüzükler olmayıp alyans alırken bazı hususlara dikkat edilmesi gerekir.

Çok sayıda çift alyans modelleri arasından seçim yapmak bir hayli zor olsa da birbirine söz veren aşıklar bu karar verme sürecinde öncelikle daima parmaklarında taşıyacakları bu yüzüğün kendilerini yansıtacak özel bir aksesuar olmasını isterler. Alyansı, erkeğin de taşıyacağı düşünülerek dini nedenler dolayısıyla (İslam inancında altının erkeğe haram kılındığı görüşü) altın alyans yerine gümüş alyans modelleri tercih edilir.

Çiftlerin en çok tercih ettiği modeller arasında klasik alyanslar en başta yer almakta. Daima parmakta taşınacak bir aksesuar olması nedeniyle dikkat çekmeyen sade modellere yönelen kişiler klasik alyans modelleri arasından seçim yapmaktalar.

Alyans seçiminde en çok zorlanan taraf ise desen ve figürler. Alyans seçiminde yaşınıza uygun sizi yansıtacak modeller tercih etmelisiniz. Burada giyim tarzınız da önemli bir etken. Detayları bol işlemeli, girintili çıkıntılı modeller klasik tarza hitap ederken spor giyim tarzına sahip hanımlar daha çok sade, taşsız modelleri tercih etmektedirler.

Özel bir alyans arayanlar ise sonsuzluk, kalp gibi aşkı temsil eden alyans modellerini tercih ediyorlar. Bazı çiftler ise kendilerine özel alyans tasarlayarak isimlerinin yazılı olduğu aksesuarları seçiyorlar. Bayan alyans modellerinde taşlı modellere yer verilirken erkek alyansında tam tersi şekilde sadelik ön plana çıkıyor. Burada alyans seçiminde belirleyici olanın erkek modeli olacağını söylemekte fayda var. Zira erkek arkadaşınızın parmağında taşımak istemeyeceği bir model seçerek sonunda pişman olabilirsiniz. Çiftlerin ortak bir kararla seçeceği gümüş alyanslar her iki tarafı da mutlu etmelidir.

Daima parmağınızda taşıyacağınız bu aksesuar parmağınıza ne bol ne de dar gelmelidir. Kan akışınızı engellemeyen ergonomik modelleri tercih etmenizi öneririz.

Siz de hemen www.aniyuzuk.com/gumus-alyans gelerek aşkınızı yansıtacak alyans modelleri arasından seçiminizi yapabilir, kolayca sipariş verebilirsiniz. Uygun fiyatlarla güvenli sipariş vermek için Anı Yüzük sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!