Sahibinden.com'da yayınlanan bu ilan görenleri gülmekten öldürdü.  

Sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kıran Sahibinden satılık Evlat ilanı görenleri gülmekten kırdı geçirdi.

İşte o İlanın açıklamasında ;

Yaşı 24 Maddi Sıkıntıdan Dolayı Satıyorum.Normalde bi  Boka Yaramaz.Akşama Kadar Eşşek Ölüsü Gibi Yatar.Paso Alkol İçer.Fazla Masrafı Yoktur.Eğitimlidir.Yüzme Biliyor.20 Bin Bakımı Yeni Yapıldı.Günlük Gideri 20 Tl yi geçmez.Ev İşlerine Yardımcı Olur.Yabancı Dil İngilizce Üşünebiliyor Ama Konuşamıyor.Koyu Fenerbahçeli.Beyni Geç Çalışır Ama Marşa Uzun Süre Basınca İyi Çalışır.Alana Şimdiden Hayırlı Olsun Diyorum.Pazarlık Sünnettir.



2. İLAN
Türkiye'nin en büyük e - ticaret sitelerinden sahibinden.com'da en çok ziyaret edilen  'Efsane İlanlar' köşesinde bir kullanıcının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilan görenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Esprili olduğu kadar, bir o kadar da yaratıcı olan ilanda İzmir'de satılığa çıkarılan bir 'insan evladı' yayınlandı. Irkını Afgan tazısı olarak belirten insan evladının sahibi, maddi sıkıntıdan dolayı sattığını açıkladı. Satışa çıkarılan insan evladının özellikleri arasında, 20'lik dişlerini yeni çıkardığı, günde üç öğün yemek yediği ve günlük giderinin 10 TL olduğu belirtilmiş. Ayrıca bir uyarıda bulunan ilan sahibi, insan evladının yüzme bilmediğini belirtmeden geçmemiş.

İşte İzmir'den verilen espri dolu o ilan.


İlanın açıklamasında " Yaşı 23 Maddi sıkıntımdan dolayı satıyorum elinden her iş gelir her konuda en az bir fikri vardır ya da söyleyeceği vardır kırmızı marlboro içer 20 lik dişlerini yeni çıkardı 3 öğün yemek yer tek oturuşta 1 paket makarnayı yarım somun ekmekle devirir çok yer ama yediğinin karşılığını verir yüzme bilmez boğulabilir. günlük gideri 10 milyon" yazıyor...

Fatih Rençberler / TEKNOLOJİ GÜNDEM