Nevşehir yeni bir işletmeye daha kavuştu. İşletmeciliğini İçmimar Feyza Salaş’ın yaptığı SALAŞ İçmimarlık Tasarım Ofisi hizmete girdi.

Yaptığı tasarımlarıyla kullanıcının yaşam tarzına hizmet eden ve mekanları çağımızın gerektiği şekilde tasarlamanın farkındalığı ile kurgulayan İçmimar Feyza Salaş Nevşehir de hizmet vermeye başladı.

İçmimar Feyza Salaş, yenilikçi akımlardan esinlenerek modern olduğu kadar zamansız tasarımların en iyi ve en doğru iç mekan tasarımının içmimar ve kullanıcı işbirliğinde oluşabildiğine vurgu yapıyor. İçmimarlık ofisimiz ile beraber Butik aksesuar mağazamızda tasarım ve ev aksesuarlarını bulabileceğiniz tek nokta...

*İçmimarlık 
*Tasarım
*Aksesuar

İçmimar Feyza Salaş, “Nevşehir'de açtığımız Tasarım ofisimizde İç dizayn hizmeti veriyoruz. Bir evin A’dan Z’ye her şeyiyle ilgileniyoruz.” dedi.

‘İNSANLAR MEKÂNLARDA GÖRSEL AÇIDAN ESTETİK BİR DOKUNUŞ ARIYOR’

Görselliğin günümüzde büyük bir anlam ifade ettiğini, hemen hemen her alanda görsel bir bütünlüğün ve uyumun olması gerektiğini düşünen insan sayısı arttıkça hayatın büyük bir kısmının geçirildiği mekânlarda insanların görsel açıdan estetik bir dokunuş aradığını kaydeden İçmimar Feyza Salaş: “Her ortamın bir ruhu vardır ve her ortamın bu ruha göre insanlara vermek istediği anlamlar bulunur. Mesela bir çalışan için ofisine girdiğinde göreceği çalışma masası onun için hem işlevsel bir özellik gösterecek hem de onu motive ederek ruhunda çalışma isteği uyandıracaktır. Bu yönüyle büyük önem taşıyan içmimarlık çalışmaları daha geniş kapsamlı olarak bütün mekânı hazırlama anlamı taşımaktadır. Bir konutu ele aldığımızda giriş kısmı dediğimiz kapısından itibaren duvarlarına, tavanına, mobilyalarına, konut içerisindeki ışıklandırmaya varıncaya kadar her detayı inceleyen içmimarlık aslında geniş anlamda bir dünyaya dokunmaktır. Ancak içmimar firmaları sadece konutlar üzerinden değil tarihi mekânlar, sosyal alanlar, konaklama mekânları gibi farklı farklı yapılarla da ilgilenirler. Bu yapılarda ise işlevsel yönü ile kendini belli eden çalışmaların yapılması şarttır. SALAŞ İçmimarlık Tasarım Ofisi ise Nevşehir'de bu konuda profesyonel bir çalışma yürüterek mekânlara hem işlevsel hem de estetik bir görüntü kazandırmaktadır.” dedi.

SALAŞ İçmimar Feyza Salaş

Adres: Emek Mahallesi. Saatçi Hoca Caddesi. Emlak Konut Küme Evleri Altı. A3 / No.3/A

Tel: 0 531 271 94 94