Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanın İbrahim SALAŞ , 20 Temmuz 1954 tarihinde il olan şehrimizin 62. İl oluş yıl dönümünü kutlayan bir mesaj yayınladı.

Salaş mesajında, köklü tarihi geçmişi bulunan, Kapadokya'nın Başkenti, Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir, 20 Temmuz 1954 tarihinde Bakanlar Kurulu kararı ile il olduğunu belirtti.


Değişen Gelişen ve Büyüyen Nevşehir'in 62. kuruluş yıl dönümünde tüm Nevşehirlilerle sevinç ve mutluluk içinde olduklarını kaydeden Salaş, "Nevşehir'in il olmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Nevşehirli olmaktan ve bu kadim şehre Borsa Başkanı olarak hizmet ediyor olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ederek Nevşehir'in il olmasının 62. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Nevşehirli tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Şimdi Daha Çok Çalışmamız Gerekiyor...


Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Darbe girişiminin bugün 6. günündeyiz, Odamız ve Borsamız iş çevresiyle Demokrasi ve Milli İrade nöbetiyle şimdi daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha çok istihdam sağlayacağız, iş dünyası olarak devletimize ve hükümetimize her türlü desteği vermeye her zaman hazırız, yeter ki memleketimizde huzur ve refah hakim olsun.”

Bu vesile ile, 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan Hain Darbe Girişiminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diler, şükranlarımızı tekraren iletirim.”