Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, üç ayların sonuncusu, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif ayının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

SALAŞ, yayınladığı mesajında; Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerif ayını tebrik ederken bu kutlu ayın hayırlar ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulundu.

 "Bir ibadet mevsimi olmanın yanında, kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan’a bir kez daha ve yeniden kavuşmuş bulunmaktayız. Bu mukaddes iklim, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesile olduğu gibi, etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için bir imkân ve fırsattır. Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve dirliğimizi de daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir.

Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah’ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakk’a ve hakikate, insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır. Hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de Hz. Yunus’un ifadesi ile ‘Gönüller kazanabilmek’ için Allah’ın bize bahşettiği bu kutlu zaman diliminin ülkemizde, tüm Müslüman coğrafyasında ve dünyada en güzel, en soylu biçimde yaşanmasını niyaz ediyorum... Dilerim ki Allah bu mukaddes iklimin gelişini tüm insanlık için yeni güzelliklerin yaşanmasına vesile kılar.” dedi.