Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü ile mücadele eden ülkemizde yapılan tedbirler arasında vatandaşlarımızın evlerinde olması sebebiyle Nevşehir'de hizmet veren Seç Market müşterilerinin ayağına ihtiyaçlarını götürmek için yeni bir uygulama başlattı. 

SEÇ Market başlattığı Siz isteyin, biz getirelim! kampanyası ile, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlar için ücretsiz teslimat ve kapıda ödeme fırsatı sunuyor.

SEÇ MARKET SİPARİŞ HATTI : 0 532 133 23 50

Nevşehir de faaliyet gösteren SEÇ Market, Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs önlemleri kapsamında Nevşehirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için mobil market hizmetini devreye soktu.

 Seç Market şimdi yeni hizmeti ile Nevşehir içerisinde ücretsiz olarak siparişlerinizi istediğiniz yere getiriyor... 

SEÇ MARKET SİPARİŞ HATTI 0 532 133 23 50

 "Siz sokağa çıkmayın, ihtiyaçlarınızı biz getirelim"

Market yetkilileri yaptıkları açıklamada; 'Dünyada ve Ülkemizde Korona Salgınından Dolayı Önlemler Noktasında Sosyal Devlet Olmanın Gereğini Yapıyoruz. Bundan Dolayı Sokağa Çıkma Yasağı Olan 65 Yaş Üstü ve Virüs Nedeniyle Risk Altında Olan Vatandaşlarımızın Market ve Gıda Temizlik İhtiyaçlarını Karşılamak Amacıyla Bugün Mobil Market Hizmetimizi Başlattık.

Bundan Sonra Mobil Market Hizmetimiz Nevşehir Halkına Sunulacaktır. Bizim İçin Önemli ve Değerlisiniz. Başımızın Tacısınız..' ifadelerini kullandı.

SEÇ Market, kurduğu WhatsApp sipariş hattı ile vatandaşlardan siparişlerini alarak araçlar yardımıyla ihtiyaçları evlere teslim ediyor. Ücretler kimi yerlerde peşin alınırken kimi yerlerde ise pos cihazı götürülerek ödemede kolaylık sağlıyor. Nevşehirli vatandaşların ise bu hizmetlerden oldukça memnun oldukları gözlendi. 

SİZ İSTEYİN, BİZ GETİRELİM

SEÇ MARKET SİPARİŞ HATTI : 0 532 133 23 50

Whatsapp: 0 532 133 23 50

İnstagram: secmarketeras

Adres: Cevher Dudayev Mahallesi, Yasemin Sokak, No: 16/ 10 Nevşehir

SİPARİŞLERİNİZİ NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE ÖDEYEBİLİRSİNİZ.