Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki hudut karakoluna düzenlenen havan saldırısında şehit olan Nevşehirli tankçı uzman çavuş Şevket Tekin'in (23) cenazesi düzenlenen törenle memleketi Nevşehir'e uğurlandı.

Nevşehirli Şehit Şevket Tekin'e Şanlıurfa'da Tören Yapıldı...

Nevşehirli şehit Şevket Tekin için GAP Havaalanında tören düzenlendi.  Türk bayrağına sarılı tabutu, askerler tarafından omuzlanarak uçağa konulan Şehit Tekin'in naaşı törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Nevşehir'e gönderildi.

Şehidimizin naaşının saat: 15.00 - 15:30 arasında Nevşehir Kapadokya Havalimanında olması bekleniyor. Daha sonra kara yolu ile Avanos ilçesine getirilecek olan şehidimiz önce baba ocağından helalliğin alınmasının ardından ikindi namazına müteakip Avanos Merkez Camiinde Kılınacak Cenaze Namazı Sonrası Avanos Kabristanlığında Toprağa verilecek ....

Öte yandan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirli şehit Tekin'in cenazesine katılmak üzere Ankara'dan yola çıktığı ve Nevşehir'e seyir halinde olduğu belirtildi.