Semerkand Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı adetagönülleri ısıttı.

Semerkand Buhara Derneği merkez binasında gerçekleştirilen iftar programına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, NTSO Mecis Başkanı Seyit İnce, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti  İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit,  İyi Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş, Nevşehir İl Dernekler Müdürü Yakup Yavuzkan, Nevşehir Alemdar Derneği Başkanı Fatih Yakut, Birlik Vakfı Nevşehir Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Semerkand Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet Feralan ve Stk ve Siyasi Parti Temsilcileri ile kalabalık bir davetli gurubu iftar saatinde aynı sofra etrafında buluştu. 

Semerkand vakfının birleştirici özelliğinin en güzel örneği bu akşam yine iftar proğramında sergilendi.. Milletvekili adaylarının görülmeye değer  hoş sohbet yapmaları tüm misafirler tarafından takdir ve beğeni ile izlendi. 24 Haziran seçim sürecinde iftar sorfasında buluşan adaylar birbirlerine seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

 İftar öncesi Vakıf hizmetlerini kısaca anlatan Ahmet Feralan vakfın dünya genelinde hizmet verdiğini insanların kalben Allah Celle Celalühü ona Celle Celalühü tanımayı sevmeye sağlamak üzere faaliyetler gösterdiği gönülleri bir araya getirme gayretinde olduklarını birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin kalkınmasına manevi yönden destek veren Semerkand Vakfı'nın televizyon ve dergiler yayınlarıyla da hizmeti sürdüreceklerini beyan ettiler....

Semerkand Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Feralan tüm davetlilerin Ramazan Ayını tebrik ederek İftar programı vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Feralan; "Nevşehir Semerkand Buhara Derneğimizin İftar Programına Katılan , Nevşehir Protokolü, Stk ve Siyasi Parti Temsilcilerine Teşekkür Ederiz" dedi...