Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasaba halkından Battal oğlu Hasan Arısoy Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.

Babasını kaybeden Nevşehir İl Seçim Kurulu yetkilisi Sinan Arısoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Yaklaşık 2 aydır Kayseri Şehir hastanesi ve tıp fakültesinde tedavi gören Babam (Hasan Arısoy ) son bir haftada yakalandığı ( Covid 19 ) hastalığından vefat etmiştir. Cenazesini Sulusaray taziye evinden ebedi yolculuğuna uğurladık Cenabı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bu salgın hastalık nedeniyle şehit sevabına nail olur inşallah. Bu hastaneler aşamasında ellerinden gelen bütün imkanları kullanan ve yardımlarını esirgemeyen Prof. Dr. Kadri Güven. Prof.Dr. Nihat Kalay. Prof. Dr. Ali Ünal. Prof. Dr.Metin Özkan ve Kayseri şehir hastanesinde,  Uz.Dr Hasan Görkem kardeşim'e ve ayrıca Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan beye ve Kayseri Milletvekili Dr.Çetin Arık beye çok çok teşekkür ederim hepsinden Allah razı olsun." dedi.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet, başta Sinan Arısoy ile Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz. Allah Rahmet Eylesin.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.