Şirince Tatlar Kafe & Pastanesi, Nevşehir merkez Emek mahallesi, Emlak Konut Evleri altında ki adresinde düzenlenen muhteşem törenle Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Açılış programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Eşi Songül Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, Oda Başkanları, İş İnsanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılış programı Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın dualarıyla sürdü. Program açılış kurdelasının kesilmesi ve ikramlarla sona erdi.

Kafe ve Pastane’nin gezilmesinin ardından, işletme sahibine hayırlı olmasını ve bol kazanç sağlaması temennisinde bulunan Vali Aktaş, işletme sahibinden işletme hakkında bilgi aldı.

İşletme Sahipleri Şirin ve Mustafa Çalışkaner; "Yeni İşyerimizi Nevşehir'imize kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, Şirince Tatlar Kafe ailesi adına açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş ve eşleri, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz. Nevşehir'de hiç tatmadığınız çok farklı lezzetleri ayağınıza getirdik. Hepinizi yeni tadlar ve lezzet diyarı Şirince Tatlar Kafe & Pastanesine bekliyoruz" dedi.

Bizde www.fibhaber.com olarak Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Şirince Tatlar Kafe & Pastanesinin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Adres: Emek mahallesi. Emlak konut küme evleri Alt No: 1 CA1 NEVŞEHİR