NEVŞEHİR(MHA) Eğitimden kazandığını eğitime yatıran, son yıllarda Nevşehir’in gerek öğrenci sayısı ile gerekse fiziki gelişimi ile en önemli eğitim kurumlarından başında gelen Özel Altınyıldız Kolejinde yeni Kreş ve Ana Okulunda son rrötuşlar yapılıyor.

Özel Altınyıldız Koleji bünyesinde yapımına kısa süre önce başlanan Kreş ve Anaokulu yapımı tamamlandı. 300 öğrenci kapasiteli ve akıllı okul konseptinde bölgenin en büyüğü olma özelliğine de sahip.

Öğrenci velileri Altınyıldız Koleji Kreş ve Anaokulu kayıtlarına büyük ilgi gösterdi, sınıflarda kontenjanların büyük oranda dolduğu belirtildi.

Kolej Yenitimi, Nevşehir ve Türkiye'ye bu güzel ve başarılı eğitim kurumlarını kazandıran; idareci,kurucu,öğretmen ve velilere teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.

Bu arada önümüzdeki günlerde yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte Nevşehir eğitimine kazandırılacak olan yeni Kreş ve Ana Okulu binasının etrafında çevre düzenleme çalışmalarının da sonuna gelinmiş durumda. Birkaç gün içerisinde tamamlanması beklenen bu çalışmaların ardından 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren başlayacak yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte bu son derece modern ve akıllı bina ilimiz eğitimine hizmet vermeye başlayacak.