Aho Nedir? Bilindiği gibi günümüz bilgi çağı olduğu gibi aynı zamanda bir hız çağıdır. Bilgiye kısa zamanda ulaşmak ve okuduğunuzuanlamak için ANLAYARAK HIZLI OKUMAYA ihtiyaç duyulmaktadır. Bu eğitim sayesinde okunan kelime sayısında ve anlama oranında fark yaratacak kadar bir artış sağlandığı gözlenmektedir. Her yıl sınavlarda artan kelime sayıları ve sabit kalan sınav süreleri öğrencilerimizin fark yaratmak ve hedefe ulaşmaları için hızlı olmaları gerektiğini bizlere göstermektedir. İşte tamda bu noktadabu eğitime ihtiyaç duyulmaktadır.
Eğitimin İçeriği?
1) Bilgisayar destekli bir eğitim olup toplamda 2 ayrı kurdan oluşmaktadır.
2) Gözün yanal ve dikey bakış açısının gelişmesi, gözde ki derinliğin sağlanması, dikkat, odaklanma, konsantrasyon ve okumada yapılan hataların tesbitinin yapılması.
3) 1 dakika'da okunan kelime sayısının tesbiti ve artışının sağlanması.
4) Günlük rutin ödevlendirmenin yapılması ve takibinin okul-aile tarafından desteklenmesi.
5) TEOG-LYS-YGS-KPSS gibi sınava hazırlık öğrencileri özellikle birebir eğitimle sınava hazırlanmak. Sınav öncesi yaşanan;''Sınav kaygısının belirtileri, sınav kaygısının nedenleri, sınav kaygısıyla başa çıkmanın yöntemleri, sınavın son hafta kuralları, öğrencilerin dikkat etmesi gereken faktörler, ailenin dikkat etmesi gereken faktörler..'' gibi pek çok konuda rehberlik yapmak dedi."KAYGINI AZALT BAŞARIYA ULAŞ"
SOSYOLOG: Melek YORGANCI Tel: 0546 228 3242