Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Sri Lanka Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Rızvı Hassen ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Sri Lanka Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Rızvı Hassen, kendilerini kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ileterek, elçilik ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali İlhami Aktaş ise, Büyükelçi Rızvı Hassen’i Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Vali Aktaş, günün anısına Büyükelçi Rızvı Hassen ve Ticaret Müsteşarı Ms. Yoshita Jayasuriya’ya, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Halkalı Hitit hediye etti.


Sri Lanka Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Rızvı Hassen’in katıldığı ziyarete; Sri Lanka Cumhuriyeti Ankara Ticaret Müsteşarı Ms. Yoshita Jayasuriya ve Sri Lanka Cumhuriyeti İç Anadolu Nevşehir Fahri Konsolosu Avukat Mahmut Sami Uluer de katıldı.