Nevşehir İl Genel Meclisi'nde yapılan başkanlık seçimini, iki yıldır aynı görevi sürdüren AK Parti'li Süleyman Özgün kazandı.

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Meclis üyelerinin tamamının oylarını alarak oy birliği ile Yeniden Başkan Seçilmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. Özgün Teşekkür mesajı açıklamasında şunları ifade etti:

İkinci Yeni Döneme Bir İlk İle Başlandı.Oybirliği İle Devam…..

Çok kıymetli Meclis Üyesi arkadaşlarım Nevşehir İl Genel Meclisi olarak 2014 yılı Mahalli İdareler Seçiminden bugüne kadar geçen birinci dönem çalışma süremiz olan 2 yılı birlik ve beraberlik içerisinde gayretli ve aktif çalışmalarımızla tamamladık. Bu süre zarfında Nevşehir İl Genel Meclisi olarak uyum içerisinde Nevşehir’e hizmet vermek adına çalışmalarda bulunduk. Meclisimizin içerisinden oluşturulan İhtisas Komisyonlarımızın marifetli ve başarılı çalışmaları ile çoğu problemleri zamanında ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında elimizdeki imkanları en ekonomik ve verimli bir şekilde değerlendirip çözümlere kavuşturduk.
 
       01.04.2016 tarihi itibariyle başlayan İl Genel Meclisinin ikinci döneminde de üye tam sayısı olan 21 üyenin şahsım adına verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Siz Üyelerimizin şahsıma vermiş olduğunuz destek bizleri her zaman onurlandırmıştır. İnşallah verdiğiniz desteklerle daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atarak daha verimli olarak ilimize ve köylerimize hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Saygılarımla.