Nevşehir’e bağlı Sulusaray beldesinde yol, kaldırım, altyapı ve çevre düzenlemelerinin ardından aydınlatma çalışmaları da yapıldı.

Belediye Başkanı Bayram Yılmaz tarafından bizzat yürütülen Aydınlatma çalışmalarının tamamlandığı Sulusaray kasaba merkezi ışıl ışıl görünümüyle Sulusaraylıların beğenisini kazanıyor.

Gecenin aydınlık yüzü Sulusaray Kasabası Şimdi Işıl Işıl ...

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamada, "Kasaba Meydanımız ile birlikte kasabamızın bulvar ve caddelerini güzelleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sulusaray Belediyesi tarafından yürütülen çevre düzenleme çalışmaları hızla sürüyor. Hedefimiz Yürüttüğümüz bu çalışmalarla herkesin büyük özlemini duyduğu, kasabamıza yakışır pırıl pırıl tertemiz bir Sulusaray Kasabasını hemşerilerimizin hizmetine sunacağız."denildi.

Sulusaray kasabası yaz aylarının başlamasıyla birlikte gerek sabah ve gerekse geceleri farklı güzelliklerin yaşandığı cazibe merkezlerinden birine dönüşüyor.

Yol kenarlarına dikilen direklere boydan boya renkli ve tasarruflu aydınlatmalar takıldı. Yaklaşık 2 haftalık bir çalışma ile caddeler rengarenk bir görünüm aldı.

Sulusaray çarşı merkezi, giriş ve çıkışlarına yıldızlı dekoratif aydınlatmalar takıldı. Bu aydınlatmalar gece yandığında beldeye ışıl ışıl bir görünüm kazandırdı.

Beldeye gelen yabancılar yapılan bu çalışmaları örnek bir çalışma olarak değerlendirerek, hayranlıklarını dile getirdiler.

Yapılan hizmetlerin tamamı Sulusaray’ı güzelleştirmeye ve vatandaşın hizmetlerini karşılamaya yönelik olduğunu ifade eden Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, “Beldemiz son yıllarda gözde mekanlardan biri haline geldi. Vatandaşlar bağ evi yapımları için belde arazilerini daha yoğunlukta tercih etmeye başladı. Bu durum da beldemizin arazilerini değerlendirdi. Yani kısacası Sulusarayımıza vazgeçilmez haline geldi.” dedi.
Başkan Yılmaz açıklamasının devamında; “Daha önce yaptığımız yol, kaldırım, altyapı ve çevre düzenlemelerini tamamladık. Yaz mevsimine girdiğimiz bu aylarda beldemizi biraz daha canlandırmak ve rengarenk görünüm kazandırmak için cadde ve sokaklara tasarruflu aydınlatmalar taktırdık. Bundan sona da çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.