Survivor 2016'nın şampiyonu Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan, Ürgüp Saklıhan Cafede hayranları ile buluştu.

Survivor 2016’nın şampiyonu Avatar Atakan, söyleşi ve imza günü için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine geldi. Ürgüp'te sevenleri ile buluşan Avatar Atakan sevenlerinin sorularını yanıtladıktan sonra, hayranları için bol bol imza dağıttı.

Söyleşi ve imza gününün gerçekleştiği buluşmada Ürgüplü ve Nevşehirli hayranlarına seslenen Avatar Atakan, kendisini Survivor 2016'da şampiyon yapan ve destekleyen herkese teşekkür etti. 

Söyleşi sonrası imza günü ...

Ürgüp Saklıhan Cafede yoğun bir ilgi ile karşılaşan Avatar Atakan, söyleşi sonrasında imza almak ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının yoğun ilgili karşısında duygusal anlar yaşadı. Hayatının en özel günlerinden birini yaşadığını söyleyen Avatar Atakan, bunu kendisine yaşatan tüm sevenlerine teşekkür etti. 


Avatar Atakan, Ürgüp'e ve Kapadokya ya hayran kaldığını belirterek bu muhteşem bölgeyi herkesin mutlaka görmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca Bölgenin en şöhretli yemeği olan “Testi Kebabı” ndan da yiyen Avatar Atakan, bu lezzeti mutlaka tatmalısınız dedi.

Survivor Ünlüler ve Gönüller 2016’da neler yaşandı? Şampiyon Avatar Atakan, hakkında merak edilen her şey, birinci ağızdan Ürgüp Saklıhan Cafede düzenlenen bu söyleşi gününde paylaştı.

Ürgüp Saklıhan Cafe Dereler Mahallesi - Yeşil Ağa Bayırı- Öğretmen Evi karşısında sizleri bekliyor...


Avatar Atakan kimdir?

Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta doğdu. Spor hayatına basketbol ile başlayan Atakan, 16 yaşında vücut geliştirmeye başladı ve 17 yaşında dövüş sporlarıyla tanıştı. Çağan Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan, modellik de yaparak kendini birçok dalda kanıtladı.
Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri, dünyanın Kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşma. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul’da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira ile yaptı.
Çağan Atakan Arslan’ın önemli başarıları
Kickboks Türkiye Şampiyonu – 2007
WFFA Free Fight Avrupa Şampiyonu – 2009
Muay Thai Türkiye Şampiyonu -2010
Best Muay Thai Super Lig Şampiyonu – 2010
W.O.F. World O-Sport Federation Muay Thai Dünya Şampiyonu – 2010
IFMA Muay Thai Dünya Üçüncüsü – 2010
Muay Thai Türkiye Şampiyonu – 2011
Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu – 2011
Muay Thai IFMA Dünya Şampiyonu – 2011
WMAO Dünya Şampiyonu – 2012
Muay Thai Süper Lig Şampiyonu 2012
Muay Thai Türkiye Şampiyonu 2012
Muay Thai Türkiye Şampiyonu 2013
W.M.C Muay Thai Dünya Şampiyonu 2013