Ankara Niğde Otoyolu İnşaatı Esnasında Kullanılacak Muhtelif Malzeme Ocakları Ve Yardımcı Tesisleri Projesinin Gerçekleştirilmesi Adına Halkı Bilgilendirmek Görüş Ve Öneriler Almak İçin Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyünde Halkın Katılım Toplantısı Yapılacağı bildirildi.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Ankara, Konya, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde İlleri, Gölbaşı, Bala, Evren, Şereflikoçhisar, Merkez, Mucur, Kulu, Derinkuyu, Merkez, Merkez, Gülağaç(Ağaçlı), Ortaköy İlçeleri sınırlarında “Ankara-Niğde Otoyolu İnşaatı Esnasında Kullanılacak Muhtelif Malzeme Ocakları ve Yardımcı Tesisleri ( Kırma-Eleme Tesisi, Hazır Beton Santrali, Asfalt Plent Tesisi, Plent Miks Tesisi, Mekanik Plent Tesisi) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 07.03.2019 tarihinde Saat :10:00 te Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez Köyü Taziye Evi adresinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek olup ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. İlgililere ilanen duyurulur.

Söz Konusu Proje İçin Çevresel Etki Değerlendirmesi ÇED Yönetmenliği nin 9. Maddesi Gereğince Aşağıda Belirtilen Tarih Ve Saatte Faaliyet İle İlgili Halkı Bilgilendirmek Görüş Ve Öneriler Almak İçin Halkın Katılım Toplantısı Yapılacaktır. 

Toplantı Yeri : Suvermez Köyü Taziye Evi

Toplantı Yerinin Adresi : Suvermez Köyü Derinkuyu NEVŞEHİR

Toplantı Tarihi: 7 Mart 2019

Toplantı Saati: 14.00

Proje Sahibi: Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü