NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı ülkemizin birliği ve bütünlüğümüze devletimize ve bayrağımıza karşı girişilen haince saldırıya karşı başarı ile mücadele eden ve tarihe geçecek nitelikte bir tutum ve davranış sergileyen İstanbul İl Emniyet Müdürü Nevşehirli hemşehrimiz Mustafa ÇALIŞKAN ve ona bağlı olarak görev yapan İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Gaffar DEMİR'i makamlarında ziyaret etti.

Bu ziyareti bütün Nevşehir hemşehrilerimizin adına ve onların istekleri üzerine gerçekleştiren İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım TEKİN, ziyarette bütün hemşehrimizin selamlarını saygılarını dualarını ve başarı dileklerini iletti.

Tekin ziyaretinde, "Çalışmaları kahramanlıkları ve fedakarlıkları ile gurur duyduğumuz hemşehrilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kazım Tekin, İstanbul İl Emniyet Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güntekin, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya ve İstanbul Başsavcı Vekili İsmail Uçar'ı da makamlarında ziyaret etti.



20160722_013957
20160722_012126