2017 yılından beri faaliyette olmayan Nevşehir Türk Hava Kurumu Şubesi dün yapılan iftar yemeği sonrası ilk genel kurul toplantısı ile faaliyete geçmiştir.
Türk Hava Kurumu Nevşehir şube başkanı Volkan Çetinkaya "Onursal başkanın Vali olduğu bu kurumun değerlerini ve misyonunu kaybetmeden Nevşehir'de çığır açıcak bir yardım kurumu olacağını, okullarda havacılık ve sportif faaliyetlerin yapılacağı ilk kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi" istikbal göklerde" olacaktır" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

2.başkan Mehmet Ali Soydemir ise "verilen görevin bilincinde olunduğunu ve bu sorumlulukta çalışacak yönetim kuruluyla Nevşehir de ses getireceklerini söyledi.
2. Başkan Mehmet Ali Soydemir'in "Nevşehir'de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmak için tek olmayacaklarını sadece Nevşehirde olacak süpriz projeyi açıkladı Türk kızılayı ile ortak çalışacaklarını bu sayede Nevşehir de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek ve bundan sonra da yardımlarına koşmak bizlerin görevi olacaktır" diye sözlerine son verdi.

Öte yandan Nevşehir Türk Hava Kurumu Şubesi'nde yeni yönetim belli oldu.

Türk Hava Kurumu Nevşehir Şubesi Başkan: Volkan Çetinkaya

Başkan Yardımcısı: Mehmet Ali Soydemir

Yönetim Kurulu:

Talip Alpdemir

Okan Miçooğulları

Erol Güneş

Şenol Ünal

Mert Civelek

Zafer Kabalcı

Orhan Gündüz

Denetleme Kurulu:

Halit Erdoğan

Selçuk Akpınar

Derya Alkan

Asuman Gülbülbül

Yücel Alptekin

Fatih Babaoğlu