Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve THY Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Türk Hava Yollarının bir dünya markası olduğunu belirten Başkan Yazgı “ Türk Hava Yolları dünyanın en iyi hava yollarının başında yer alıyor. Aksaraylı hemşerilerimizin Nevşehir’e ulaşımı için bir çalışma yapılacak. Bizde kendilerine destek olacağız. Tüm vatandaşlarımızdan yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde Kapadokya Havalimanını ve Türk Hava Yollarını kullanılmasını istiyoruz.” Dedi.

Hacıosmanoğlu’da Aksaray halkından uçuş desteği beklediklerini ifade ederek şunları söyledi  “Başkanımızı ziyaret sebebimiz; Nevşehir uçak seferlerimiz hakkında kendisine bilgi vermek. İkinci nedeni de biz Aksaraylı vatandaşlarımızın Kapadokya havalimanını kullanmalarını istiyoruz. 

Biz istiyoruz ki Aksaray’dan daha fazla kişi Kapadokya havalimanını kullansın. Bizde burada ki yapmış olduğumuz sefer sayısını artıralım. Daha fazla insana hizmet vermiş olalım. Başkanımın da buradan desteğini almak için kendilerini ziyaret ettik. Hava yoluyla yolculuk yapmak isteyen tüm Aksaraylı vatandaşlarımızı Nevşehir’e bekliyoruz.”

Yapılan görüşmelerin ardından, Türk Hava Yolları Nevşehir Müdürü Osman Hacımahmutoğlu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya THY’nin maket uçağını hediye etti.