TKDK İl Koordinatörlüğü görevine getirilen Emrah Şenoğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörlüğü görevine başlayan Emrah Şenoğlu, tanışma ziyaretleri çerçevesinde Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret etti.

Şenoğlu, ziyarette TKDK ve destekleri, proje hazırlama ve değerlendirme süreçleri ile IPARD fonları hakkında bilgi vererek, TKDK Nevşehir İl Koordinatörlüğünün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Şenoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen NTB Başkanı İbrahim Salaş ise, TKDK’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Nevşehir'in sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek adına, belirlenen alanlarında yatırım yapacak müteşebbislerin bir an evvel harekete geçerek, Nevşehir'e yatırım yapmalarını istedi. 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Emrah Şenoğlu kimdir?

1989 yılında Orhangazi’de doğan Emrah Şenoğlu, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Aynı fakültede İnsan Kaynakları Yönetimi alanında master yaptı. Yine aynı üniversitede Tarım Ekonomisi bölümünde tez aşamasında olan yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2012 yılının başında başladığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Merkez birimlerinde görev yaptı. 26. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Danışman olarak görev yaptı. Son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Proje Yönetimi Koordinatörlüğü’nde Proje Analiz Uzmanı olarak görev yapmakta iken Nevşehir İl Koordinatörü olarak atandı. Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.