Üye çoğunluğu sağlayarak Derinkuyu ve Avanos ilçelerinde sendikal yetkiyi bir kez daha elde eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da üyeleriyle kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi.
Nevşehir Topuzlu Han Restoran'da Cumartesi günü gerçekleştiren kahvaltıda Şube Başkan Yardımcısı Nail Demirtaş ve Derinkuyu ilçe temsilcisi Özcan Sert'in ardından konuşan Şube Başkanı Mustafa Uğur, "İlçelerinde yetkiyi kazanan Türk Eğitim-Sen'in ilkeli, onurlu ve kararlı üyeleri kahvaltımıza hoş geldiniz. Uzun bir dönemdir eğitim camiası üzerine her türlü baskı ve yıldırma politikası uygulanmasına rağmen çizgisinden bir an olsun şaşmayan, aileleri ile birlikte Türk Eğitim-Sen'in büyümesi için gece gündüz çalışarak inandığı davanın zaferi için mücadele eden yürekli üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu ilde haksızlığın çıktığı her odağın korktuğu ve sindiği tek kuruluş sizlerin bizlere verdiği destek sayesinde Türk Eğitim-Sen olmuştur. Biz sizlerden aldığımız güç ve destekle haksızlık, yolsuzluk, usulsüzlük yapan her kişi ve kuruma dimdik durmaya onları doğru yola getirmeye dün olduğu gibi bundan sonra da yılmadan devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.
Düzenlenen kahvaltıya yüz otuz altı üyenin katıldığını vurgulayan Şube Başkan Yardımcısı Nail Demirtaş, kahvaltı etkinliğinin sabah saatlerinde başlayarak öğlen saatlerine kadar sürdüğünü ve her üyenin mutlu bir şekilde ayrıldığını belirterek katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.