Türk Sağlık-Sen genel merkezinin Antalya’da düzenlediği genişletilmiş eğitim ve istişare toplantısı sona erdi.
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin’in yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin da katıldıkları toplantının sonunda sendikanın genel başkanı Önder Kahveci, Türk sağlık-Sen’in bugüne kadar önemli bir sendikal mücadeyi verdikten sonra bugünlere ulaştığının altını çizdi.

Kahveci, “Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türkiye Kamu-Sen’e omuz vermek Türk milletinin geleceğine omuz vermektir. Bir toplantının daha sonuna geldik. Sizlerle beraber olmak bizim için büyük bir heyecandı, büyük bir keyifti. Buradan güç aldık. O enerji ile birlikte bunu alanlara hep beraber yansıtacağız. Türk Sağlık-Sen’in hak mücadelesini hakikat mücadelesini, birlikte omuzlayacağız. Bu yük hepimizin omuzlarındadır. Bu hepimizin, tüm teşkilat mensuplarımızın, bu davaya gönül veren her bir insanımızın meselesidir. Birlikte omuz vereceğiz. Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türkiye Kamu-Sen’e omuz vermek Türk milletinin geleceğine omuz vermektir. Biz sendikal mücadelemizde hep hakkı hukuku, savunduk. Hakkı tutup kaldıran sendikayız dedik. İstedikleri kadar üzerimize baskı yapsınlar, bütün yöneticilerini üzerimize göndersinler. Şunu bilsinler ki biz asla sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz. Memleket sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Millet sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz.' dedi. 

Kimse Sendikacılıkta Elimize Su Dökemez
Yetkiliyiz diye ortada gezen sendikaların, yetkiyi nasıl kullandıklarının kamu çalışanları tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Genel Başkan Önder Kahveci “Sağlık ve kamu çalışanlarının haklarının korunması noktasında sonuna kadar sendikacılık yapacağız. Kimse kusura bakmasın. Sendikacılıkta bizim elimize kimse su dökemez. Çıkmışlar ortaya diyorlar ki “ Ben yetkili sendikayım, yetkili konfederasyonum 'mesele yetkili olmak değil, mesele aldığın yetkiyi nasıl kullanıyorsun, adam gibi kullanabiliyor musun mesele budur. Onun için yetkiye talibiz. Yetki mücadelesini vereceğiz, inşallah bu toplantımızlar birlikte bilgilerimizi tazeledik. Yeni bir enerji ile alanlarda seferber olacağız. 15 Mayısa kadar durmak yok.' şeklinde konuştu.

İnancımızdan, Sevdamızdan, Değerlerimizden ve Mücadelemizden Vazgeçmedik.  
Mücadeleden ve inandığımız değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz diyen Genel Başkan Kahveci sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Sağlık-Sen kar altında kalmış, toprağın hüznünden fışkıran kardelen çiçekleri ile umut saçan bahar kokusudur. Türk Sağlık-Sen’e sahip çıkın. Bahar kokusunun hep beraber Türkiye’yi sarmasını sağlayalım. 25 sene oldu, inancımızdan, sevdamızdan, değerlerimizden ve mücadelemizden vazgeçmedik. Bundan sonrada vazgeçmeyeceğiz. Bizi böyle tanısınlar, bilsinler. Onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Allah yolunuzu açık etsin”.