Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde jandarmanın dur ihtarına uymayan 2 genç, kaza yapınca kaçamadı.

Edinilen bilgilere göre, kaza bugün Uçhisar beldesi Göreme kavşağında meydana geldi. 

Uçhisar Yeni mahalle Beyzade Kuruyemiş kavşağında meydana gelen olayda motosiklet sürücüsü T.T. ve arkada oturan arkadaşı F.T., jandarmanın dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında Jandarma ekipleri motosikletin peşini bir an olsun bırakmadı. En son Jandarma ekiplerinin havaya ateş açması sonucu korkan motorsiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önüne çıkan bir otomobile çarptı. 

Kazada motorsikletteki 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ambulans sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından Uçhisarlı vatandaşlar sitemde bulunarak, geçen senede aynı buna benzer bir olay yaşanmış ve Polis ekipleri tarafından kovalanan bir gencimiz meydana gelen elim kazada hayatını kaybetmişti. Bu tür olaylarda Jandarma ve Polislerimizden biraz daha anlayış bekliyoruz. Zira, bizler vatanına, bayrağına, askerine, polisine son derece sevdalı kanunlara saygılıyız. Sadece biraz daha anlayış bekliyoruz dediler.