Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği bugün saat 14.00’da Kahve Dağı’nda gerçekleştirilecek. Çocuklar için ücretsiz uçurtma ve hediyelerin dağıtılacağı şenlik alanında ayrıca 10 D sinema gösterimi gerçekleştirilecek.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kahveci Dağı’nda Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Saat 14.00’da başlayacak olan şenlik için Nevşehir Belediyesi tarafından saat 13.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünden servisler kaldırılacak.

7’den 70’e tüm vatandaşların katılabilecekleri şenlikte vatandaşlara uçurtmaları ücretsiz olarak dağıtılacak. Led ekranda çizgi film ve 10 D sinema gösterimlerinin yanı sıra ücretsiz pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramlarının yapılacağı şenlik alanına gelen çocuklara Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Başkan Arı’nın Avrupa Hareketlilik Haftası anısına çocuklarla ve vatandaşlarla birlikte fidan dikimi de gerçekleştireceği program sonrasında ise bisiklet etkinliği gerçekleştirilecek.