Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve berberindeki yönetim kurulu üyelerinin ikinci dönemin başlangıcından bugüne kadar ayak basmadığı okul kalmadı.
 
Yılda 40.000 kilometre hedefi ile Nevşehir'deki tüm okulları ziyaret etmeyi ve tüm eğitimcilerin elini sıkmayı ilke edinen Türk Eğitim-Sen, 2016/2017 yılının ikinci döneminde de yoğun tempo ziyaretleri ile eğitim çalışanlarıyla buluşmaya devam ediyor.
 
2016/2017 Eğitim/Öğretim yılının ilk döneminde Nevşehir'deki tüm okulları ziyaret eden Uğur ve yönetim kurulu üyeleri, ikinci dönemde de 6 Şubat'tan bugüne kadar bir buçuk aylık bir zaman diliminde 160 okul ve kurumu ziyaret ederek sendikal ziyaretlerdeki başarı çıtasını yüksek tutmaya devam ediyor.
 
Okul ve kurum ziyaretleri ile ilgili konuşan Uğur, " Nevşehir'de okul ve kurum ziyaretlerini aralıksız sürdüren tek sendika olma özelliğimizi bu yıl da yönetim kurulu arkadaşlarımın desteği ile başarıyoruz. Bizleri okullarında misafir ederek, çay ikramlarını yudumlarken bizlere gönül sofrasını açan başta sendika üyelerimiz olmak üzere tüm eğitimcilere teşekkür ediyorum. Türk Eğitim-Sen üyelerinin olduğu kadar diğer eğitim sendikalarına üye eğitimcilerin de bizlere sağladığı geri dönüşlerden çok mutluyuz, sağ olsunlar" şeklinde konuştu.