Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
 
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Nevşehir'de görev yapan tüm din görevlilerini temsilen İl Müftüsü Yakup Öztürk'e çiçek takdim eden Mustafa Uğur, "Siz değerli müftümüzün ve şehrimizin dört bir köşesinde görev yapan tüm din görevlisi arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum. Sizin gibi çalışan, üreten, mütevazi ve samimi kişiliğiyle saygı duyulan bir insanı, müftümüzü makamında ziyaret etmekten, sohbet etme fırsatı yakalamaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.
 
Mustafa Uğur'un takdim ettiği çiçekten ve nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten ve misafirlerine hurma ikram eden Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, "Sizin gibi kıymetli dostlarımızı makamımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mevlana buyuruyor ki, Bir dostun bir dosta verebileceği en güzel hediyelerden bazıları şunlardır; gönlü rahatlatacak bir tebessüm, kalbe kuvvet verebilecek tatlı söz, morali düzeltecek bir takdir, neşesini yerine getirecek bir şaka, kızgınlığını söndürecek bir hoşgörü, hoşa gidecek bir güzel davranış, Allah'ın rahmetini çekecek bir hayır dua. Bu anlamda sizlerin ziyaretiyle sarf ettiğiniz sözler sonra mutluluğumuz, tebessümümüz ve neşemiz arttı. Allah razı olsun sizden" ifadelerinde bulundu.
 
Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk daha sonra, Nevşehir'de yapımı devam eden Külliye ve çevresindeki diğer binaların durumu hakkında Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleriyle uzun süre sohbet etti. Uğur, ziyaret sonrası müftülük çalışanlarının odalarını tek tek dolaşarak tüm çalışanların haftasını kutladı.