Başbakan Binali Yıldırım tarafından imzalanan genelge ile duyurulan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na ilk maddi desteği şahsi hesabından Ziraat Bankası aracılığıyla yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, başta sendika üyeleri olmak üzere Nevşehir'de görev yapan tüm kamu çalışanlarının ve vatandaşların darbe şehitleri için birlik olması gerektiğini vurguladı.
Mustafa Uğur, "Millet ve devlet kenetlenmesi ile üstesinden hep birlikte geldiğimiz 15 Temmuz Silahlı Darbe Teşebbüsü'nde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek adına düzenlenen yardım kampanyasında da birlik olmalı, darbe şehitlerimizin ailelerine bir nebze de olsa katkı sağlamalıyız. Bu doğrultuda tüm üyelerimize yardım için açılan banka hesap numaralarını sms olarak göndererek katkı sağlamalarını, destek olmalarını istedik. Benim ilkem önce ülkem diyen Türk Eğitim-Sen üyelerinin geçmişte olduğu gibi bu kampanyada da üstüne düşeni yapacağından en ufak bir şüphem yoktur. Şimdiden tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Mustafa Uğur, Başbakanlık tarafından belirlenen Ziraat Bankası IBAN numarasını paylaşarak Nevşehir'de yaşayan vatandaşların da az çok demeden gönlünden kopan yardımı yapmalarını rica etti.
Ziraat Bankası IBAN No: 710001001745032156205010