Nevşehir'in en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan umuda Bir Adım Derneği üyeleri ve gönüllüleri ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri bakım merkezi ziyareti kapsamında bu ay Nevşehir Derinkuyu ilçesi'nde bulunan Güneş Engelli Bakım Merkezini Ziyaret ettiler.

Özel bireylerimize çeşitli ikramlarda bulunan üyeler ve gönüllüler bir süre kurumda vakit geçirdikten sonra ayrıldılar.

Ziyaret sonrası FİB haber Merkezine açıklamada bulunan dernek Başkanı Hülya Belirir ''Allaha hamdolsun bu ayki ziyaretimizi de gerçekleştirdik.Öncelikle misafirperverliklerinden dolayı kurum yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Bu etkinliklerimiz rabbim izin verdiği sürece devam edecek .Özel bireylerimizin ziyaretimiz esnasında gerek sözlü olarak gerekse beden dilleri ile mutluluklarını ifade etmeleri bu ziyaretlerin gerekliliğini gözler önüne seriyor.Bu da bize güç veriyor.Bizleri bekleyen birilerinin olduğunu hatırlatıyorlar bizlere.Çünkü biz onların evlerine misafir olmuş oluyoruz.Kim sevinmez ki evine misafir gelmesinden.Diğer ihtiyaçları zaten devletimiz tarafından karşılanıyor.

Buradan tüm hemşehrilerimize seslenmek istiyorum lütfen bu kardeşlerimizden ziyaretinizi eksik etmeyin ve hayır dualarından mahrum kalmayın ..sağlıkla kalınız ''dedi.