Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, 14 Şubat'ta Afrin'de bomba imha uzmanı olarak görev yaparken, bomba imhası sırasında yaralanarak Afrin'de gazi olan Ürgüplü Uzman Jandarma Hüseyin Özmutlu'yu evinde ziyaret etti.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Malatya ilinde görev yapmakta iken geçici olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin zeytin dalı operasyonlarında görevlendirilen Gazimiz Uzman Jandarma 2.kad. çavuş bomba imha uzmanı Hüseyin ÖZMUTLU’ yu baba ocağında ziyaret etti.

Kaymakam Maraşlı, gazimiz ve ailesi ile yakından ilgilenerek “ devletimiz tüm imkanları ile sizlerin hep yanında olacaktır. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi. 

27.01.2019 günü gerçekleştirdiği meskûn mahal görevi sırasında Afrin Cin deresi mevkiinde terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayacının infilak etmesi sonucu vücudunun değişik bölgelerinden yaralanan ve Ankara GATA hastanesinde fizik tedavi bölümünde tedavisi devam etmekte olan gazimizle sohbet eden Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, gazimizden bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret esnasında Ürgüp İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent BAL, ve İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Süleyman EROĞLU’da hazır bulundular.