Ürgüp TOKİ'den konut alma fırsatını kaçıranlar için, çeşitli sebeplerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresine geçen 1 Adet c1 tipi 4 adet b1 tipi konutun kurasız başvuru önceliğine göre satışı yapılacak.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Ürgüp Belediyesi tarafından 2 etap halinde Ürgüp'te yapımı tamamlanarak teslim edilen yöresel mimaride inşa edilen Ürgüp Toki konutlarından kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat için İdare tarafından duyuru yayınlandı.

Yapılan duyuruda Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Nevşehir Ürgüp 1. Etap Belediye Projesi kapsamında 1 adet konut ve Nevşehir Ürgüp 2. Etap Belediye Projesi kapsamında 4 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. denildi.

Nevşehir Ürgüp Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Ürgüp Şubesi aracılığıyla olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Ürgüp Şubesi tarafından kabul edilecektir. 

Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili bankanın Ürgüp Şubesi’nde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşulları aşağıda sunulmaktadır. 

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan duyuruda, 3 alternatif ödeme yöntemi ile konut sahibi olunabileceği vurgulanırken, %10 - %15 ve %20 peşinat ile hem c1 tipi hem b1 tipi konutların satışı yapılacak.
C1 - 11. Blok BODRUM 1 Nolu 3+1 daire - 1. Etap
B1 - 35. Blok ZEMİN 3 Nolu daire.   2. Etap
B1  - 40 Blok BODRUM 2 Nolu daire . 2. Etap
B1 -  47 Blok 2. kat - 12 Nolu daire . 2. Etap
B1 - 52. Blok 1. Kat  - 9  Nolu daire . 2. Etap