Ürgüp Belediyesi tarafından içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz altyapı çalışmalarından sonra planlanan sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.
Evka kavşağından Mehmet Dinler Bulvarı boyunca kazınmaya, dolgu ve sıklaştırma çalışmaları ile start verilen asfalt çalışmalarını Başkan Yıldız yerinde inceledi.
İlçenin genelinde beton kilitli parke çalışmalarının belirli bir noktaya ulaştığını ve hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Yıldız, çalışmaların alternatif güzergahları tamamlanan yollarda bir program dahilinde yürütüldüğünü, kurban bayramına sıcak asfalt yolların bir kısmının kullanılmaya başlayacağı müjdesini verdi.
Başkan Fahri Yıldız yaptığı açıklamada şunları vurguladı;
“Sıcak asfalt çalışmalarımız Ürgüp tarihinde bir ilk. Altyapıyı tamamladığımızda en iyiyi yapacağız dedik, bu konuda da verdiğimiz sözde durduk elhamdulillah, şu an yollarımızda çalışma yapan iş makinasına fresher adı veriliyor ve bedeli 350 Bin Euro civarında, günlük 800-850 Lt mazot tüketiyor. Yani en son teknolojiyi kullanarak en iyiyi Ürgüp'e kazandırıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun. 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan hainler tüm bu yatırımlar dursun istiyordu. Onlara inat yatırımlarımızda en küçük bir geri adım atmadan Ürgüp'ümüz için çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.