Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası'nın KOSGEB destekli Fas gezisi tamamlandı. Geziye Ürgüp'te çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 20 iş adamı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Emrullah Başer katıldı
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, ticari temaslarda bulunmak, üyelerin ihracat potansiyellerini artırmak ve dış ticaret kültürü oluşturmak amacı ile 20 kişilik bir heyetle Fas’a iş geliştirme gezisi düzenledi. Aralarında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin yer aldığı gezi tamamlandı. Ürgüplü iş adamlarımız memleketlerine döndü.
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının KOSGEB desteği ile organize ettiği gezide Kazablanka -Türk İş konseyi ile toplantı yapıldı, Kazabanka Ticaret Müşavirliği ile görüşmeler yapıldı. Marakeşte bir inşaat firması ile görüşme yapıldı.  Fas gezisi kapsamında Kazablanka, Rabat, Fes, Meknes, Marakeş ve Essauro kentleri gezildi. 
Bunların yanı sıra yine Kazablanka başta olmak üzere Fas ve Marakeş şehirlerinde ticari potansiyel araştırması için yerinde incelemelerde bulunuldu.  Gezi programında kültürel geziler de ihmal edilmedi. Tarihi ve turistik mekanlar da gezildi. Özellikle Fes şehrindeki tarihi çarşılar ve Marakeş’teki egzotik meydan çok etkileyici idi.
Tecrübe, kültür ve dostluğun oluşturduğu grubun yaptığı bu iş gezisi KOSGEB destekli olduğüu için KOSGEB üyelere 2.500 TL civarında destekte bulunacaktır.