Kayseri'de uyuşturucu içtikten sonra 66 yaşındaki kadının evine giden ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 45 yaşındaki sanığa 25 yıl hapis cezası verildi. Karar sonrası sanığın yakınları adliye koridorunda sinir krizleri geçirdi. 
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık T.Y.(45) ile mağdur kadın A.Y. ve avukatlar hazır bulundu.
Tutuklu sanık T.Y.'nin mahkemede sorgu ve savunmasında, "Olay günü olan 25 Aralık 2015'te esrar içmiştim. Kafamın dumanıyla evine gittim. Cinsel istismarda bulunduğumu hatırlamıyorum" dediği, mağdur kadın A.Y.'nin de sanığın uzaktan akrabası olduğunu ve cezalandırılmasını istediği öğrenildi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık T.Y., 'Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'nitelikli cinsel saldırı', 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme' suçlarından toplam 25 yıl hapis cezası verdi. Karar sonrası sanığın yakınları adliye koridorunda sinir krizleri geçirdi.