Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, oğlu Ahmet Aktaş ile birlikte Nevşehir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen ve okul pansiyonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

Ayrıca; İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Avukat Mustafa Yavuz ve platform üyeleride, eğitime ve öğrencilere destek amacıyla iftar programında yer aldı.

Okul idarecileri, Platform Başkanı, üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler ile iftar programında biraraya gelen Vali İlhami Aktaş, “Sizlerle iftar yemeğinde bir arada olmak benim için ayrı bir mutluluk” diyerek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve tüm katılımcılar ile öğrencilerin Ramazan aylarını tebrik etti.

Okul Müdürü Mustafa Kılınç ise;“İftar programımıza iştirak eden başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş ve ailesine,İmam Hatip Okulları Platformumuza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sonrası Vali Aktaş, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi. Öğrenciler ise ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

İftar programına; Vali İlhami Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Av. Mustafa Yavuz, Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu, Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut, Cihannüma İl Temsilcisi Ersin Doğan, Semerkand Buhara Derneği Başkanı Ahmet Feralanile Ensar Vakfı Başkanı Mustafa Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.